26. helmikuuta 2016

Blogi uudistui, odotan palautettasi

Vuodenvaihteessa aloitettu blogiuudistus on nyt saatu päätökseen ja jatkossa julkaisen kaikki hyvinvointivinkit tässä blogissa.

Viime vuoden kokeilin jakaa henkiset ja fyysiset hyvinvointivinkit eri blogeihin, mutta koska jako oli vaikea, päätin palata vanhaan malliin. Siirsin parasmieli-blogissa julkaistuja tekstejä tähän blogiin, jonka seurauksena osa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa jaetuista linkeistä ei nyt toimi, mitä pahoittelen kovasti. Korjaan niitä sitä mukaa, kun toimimattomia linkkejä tulee vastaan.

Vaikka muutos aina sotkee ja vie aikaa, koen kuitenkin, että tämä jako palvelee sinua paremmin, kun kaikki hyvinvointiin liittyvät vinkit löytyvät yhdestä ja samasta osoitteesta. Ainakin itselle selkeytyi toiminta huomattavasti ja nyt tuntuu taas siltä, että voi kirjoittaa, kun tietää mitä kirjoittaa mihinkin.

Mikä muuttui?


Hyvä mieli parempi elämä -blogi (parasmieli.fi) on nyt muuttunut Iloa seuraamassa -blogiksi, jossa kirjoitan oivalluksista ja ilon aiheista omassa elämässäni. Blogilla on myös oma Iloa seuraamassa -sivu facebookissa (entiseltä nimeltään Paras elämä).

Tämän blogin nimeksi tuli Nyt on aika (ent. Parempia valintoja), mutta pysyi vanhassa tutussa osoitteessa parasvointi.fi. Facebookissa parasvointia voit seurata täällä.

Palautetta?


Otan aina kiitollisena vastaan niin kommentteja, kehuja, parannusehdotuksia kuin aihetoiveitakin. Palautin palautelomakkeen takaisin, joten voit jälleen kertoa terveisesi myös sitä kautta. Odotan innolla palautettasi :-)Tämä blogiteksti syntyi rakkaudella ilman sponsorointia tai affiliaattilinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti