7. heinäkuuta 2016

Juo suolavettä helteellä - ja muutenkin

Juo 2-3 litraa vettä päivässä


Juo joka päivä 2-3 litraa vettä, ja muista erityisesti kesähelteellä ja hikoillessa nesteyttää kehoasi riittävästi.

Lisää veteen laadukasta suolaa


Paras nestetasapainon säilyttäjä ja palauttaja on vesi, johon on lisätty laadukasta suolaa.

Sen lisäksi, että saat elintärkeitä mineraaleja suolasta, se myös auttaa veden imeytymisessä kehoosi. Jos vältät veden juomista välttääksesi vessakäynnit, pieni suolalisä veden seassa voi auttaa. Lisäksi siitä voi olla apua muun muassa päänsärkyyn, väsymykseen, suonenvetoihin, lihasjännitykseen ja turvotukseen, myös helteen aiheuttamaan.

Laadukas puhdistamaton suola


Laadukas suola tarkoittaa puhdistamatonta merisuolaa tai vuori-, ruusu- tai himalajan suolaa. Hyvän suolan tunnistaa siitä, että se ei ole vitivalkoista vaan siinä on väriä.

Älä lisää veteesi puhdistettua pöytäsuolaa. Se ei sisällä kehosi tarvitsemia mineraaleja ja siihen on lisätty täyteaineita, joita kehosi ei kaipaa. Lisäksi se aiheuttaa epätasapainotilan kehoosi, joka voi ilmetä esimerkiksi turvotuksena ja korkeana verenpaineena.

Teelusikallinen päivässä


Aamu on hyvä aloittaa juomalla puoli litraa vettä, johon on liuotettu 1/4 teelusikallista puhdistamatonta merisuolaa. Mikäli tämä maistuu suolaiselta, aloita vielä pienemmällä suolamäärällä. Lisää suolan määrää vähitellen maksimissaan teelusikalliseen päivässä.

Tämän lisäksi voit juoda mietoa suolavettä helteellä tai palauttaaksesi suolatasapainon runsaan hikoilun jälkeen.

Hävitä pöytäsuola


Kun olet hankkinut itsellesi terveellistä laadukasta suolaa, korvaa normaali pöytäsuola sillä ruoanlaitossakin. Pöytäsuola soveltuu hienosti vaikka muurahaisten torjuntaan.

Tämä blogiteksti syntyi rakkaudella ilman sponsorointia tai affiliaattilinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti