15. marraskuuta 2016

On kyse sinun elämästäsi

Perustin Nyt on aika -ryhmän ihmisille, jotka haluavat saavuttaa jotain elämässään. Heillä on unelma tai tavoite, jonka eteen he haluavat tehdä töitä.


Kun kerroin ideastani koota paikallisia ryhmiä, joissa autamme toisiamme saavuttamaan tavoitteita, kohtasin kysymyksen, jota en osannut lainkaan odottaa.

Minulta kysyttiin, minkä tavoitteen eteen ryhmä tekee töitä.

En ollut edes ajatellut, että asian voisi käsittää noinkin, joten siksi haluan nyt selventää mistä on kyse.

Sinun elämäsi - sinun tavoitteesi 


Jokainen ryhmän jäsen on luomassa oman näköistä elämää, joten tavoite ei voi olla kaikille yksi ja sama. Jokaisella on oma elämä ja sitä kautta oma tavoite.

Tietenkin monia yhdistää halu olla paremmassa kunnossa, syödä paremmin ja olla terveempi ja energisempi. Moni haaveilee omasta yrityksestä tai mielekkäästä työstä, jossa pääsee toteuttamaan itseään. Kukapa ei haaveilisi paremmasta toimeentulosta ja passiivisesta tulolähteestä.

Ryhmäläisillä voi siis olla samansuuntaisia tavoitteita, mutta motivoivat syyt niiden tavoittelemiseksi tuskin ovat samat. En siis katso hyvällä, jos kopioit itsellesi naapurin tavoitteen. Jotain yhteistä voi olla, mutta jokainen on kuitenkin oma ainutlaatuinen yksilönsä ja siksi erilainen.

Edes puolisoilla ei toimi tisma sama tavoite. Vaikka he haluaisivatkin tehdä töitä saman tavoitteen eteen, niin motivoivat syyt, tai ainakin termit ja sanat, joilla ne ilmaistaan, ovat varmasti eri.

Sinun on itse valittava oma tavoitteesi, jotta voit luoda oman näköistä elämää. Vain sinä voit tietää, mitä sielusi janoaa.

Mihin tarvitaan ryhmää?


Ryhmässä olemme toistemme tukena matkalla kohti kunkin omia tavoitteita. Matkan varrella todennäköisesti iskee välillä epäusko ja huonompi päivä, ja silloin tuki on ensisijaisen tärkeää. Vai voiko joku oikeasti väittää, ettei koskaan kaipaa kannustusta ja rohkaisua.

Voi myös olla, että lähipiirisi ei tue sinua tavoitteessasi. Silloin ventovieraankin ihmisen tuki voi olla ratkaisevassa asemassa, jotta jaksat jatkaa vaikeista hetkistä huolimatta. Toki, jos olet sellaisessa tilanteessa, että lähipiirisi ei tue sinua, kannattaa sinun pikku hiljaa päivittää lähipiiriäsi, että ympärilläsi olisi (myös) kannustavia ihmisiä.

Siksi perustin Nyt on aika -ryhmän: Jotta jokaisella olisi mahdollisuus saada kannustusta ja tukea, ja lisätä vaikutuspiiriinsä ihmisiä, jotka ymmärtävät halun tehdä asioita ja luoda jotain uutta tähän maailmaan.

Tässä ryhmässä kannustan sinua tekemään töitä omien unelmiesi eteen. Jos olet siihen valmis, olet lämpimästi tervetullut mukaan.

Facebook-ryhmä on jo aktiivinen ja paikallisiin livetapaamisiin voit ilmoittaa mielenkiintosi tämän kyselylomakkeen kautta. Lomakkeen täyttö ei sido sinua mihinkään, mutta sen avulla voit saada uusia ihania ihmisiä elämääsi.Tämä blogiteksti syntyi rakkaudella ilman sponsorointia tai affiliaattilinkkejä.

2 kommenttia:

 1. Onpa ihana idea. Toivottavasti tukea ja kannustusta tarvitsevat löytävät toisensa ja mahdollisimman moni tavoittaisi, tai pääsisi ainakin lähemmäs unelmaansa. :)

  https://blacksocksinthewhitehome.blogspot.fi/?m=0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jane. Idea on hyvä, mutta onnistuakseen se tarvitsee rohkeita ihmisiä.

   Mutta olen jo positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka ihania ihmisiä on liittynyt facebook-ryhmään, joten omasta mielestäni tämä on ollut jo menestys :)

   Poista