25. joulukuuta 2018

Hyvää joulua

Tälle viikolle minulla on sinulle kolme tärkeää tehtävää, joten jos olet erittäin kiireinen, lue pelkät otsikot, sillä ne viestivät jo tärkeimmän.

1. Ota omaa aikaa

Vaikka joulu on perinteisesti perhe- ja sukujuhla, ota rohkeasti myös aikaa itsellesi ja tee niitä asioita, joista sinä nautit - mielellään päivittäin.

Tällaisia omia hetkiä joulunvieton lomassa voisivat olla vaikka:
  • ulkoilu
  • joogaharjoitus, salitreeni tai vastaava
  • lukuhetki kirjan parissa ja vaikka samalla kasvonaamio ja/tai jalkakylpy
  • kalenterikoristelua ja/tai tulevan vuoden kalenterin käyttöönottoa
tai vaikka kiitollisuuspäiväkirjan kirjoittamista, mistä pääsemmekin kätevästi seuraavaan tehtävään.

2. Kiitä kuluneesta vuodesta

Vuoden viimeisellä viikolla on hyvä pysähtyä miettimään kulunutta vuotta ja kirjata ylös vuoden 2018 tärkeitä tapahtumia ja hetkiä, jotka haluat muistaa jatkossakin.

Mitä haluat muistaa vuodesta 2018?
Mistä olet kiitollinen?


Todennäköisesti et saa heti palautettua kaikkia tärkeitä hetkiä mieleesi, joten jatka listaasi aina, kun mieleesi palautuu muistamisen arvoisia asioita vuodesta 2018.

Kannattaa myös muistella yhdessä perheesi ja ystäviesi kanssa kuluneen vuoden tapahtumia, sillä todennäköisesti he muistavat eri asioita kuin sinä. Ehkä olet jo unohtanut jonkun itsellesikin tärkeän asian, joka on sekä muistelemisen että muistamisen arvoinen.

Ei myöskään ole lainkaan huono idea, jos otat tästä säännöllisen tavan itsellesi ja alat pitämään kiitollisuuspäiväkirjaa

3. Nauti

Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, annan sinulle tehtäväksi nauttia riippumatta siitä, oletko töissä vai vapaalla. Joulupyhissä on omanlaisensa tunnelma - nauti siitä omalla tavallasi.

Toivon sinulle nautinnollisia ja kiitollisuuden täyteisiä joulupyhiä - nyt on sinun aikasi luoda niistä sellaisia.
Tämä blogiteksti syntyi rakkaudella ilman sponsorointia tai affiliaattilinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti