25. lokakuuta 2016

100 täynnä - on aika katsoa tulevaisuuteen

Nyt on juhlan aika, sillä tämä on blogin sadas poustaus. Vau!

Kun täyttää pyöreitä vuosia, tai pyöreitä blogijulkaisuja, on aika hiljentyä katsomaan taakseen. Ensin arvioida kuljettua matkaa, ja sen jälkeen suunnata katse kohti tulevaa.

100 poustausta 7 vuodessa


100 on hieno pyöreä luku, mutta kun ottaa huomioon kuluneen ajan, en voi olla kovin tyytyväinen. Tulokset konkretisoituivat minulle, kun kirjasin julkaisuajankohdat paperille.

En olekaan kirjoittanut niin ahkerasti kuin kuvittelin. Olen kirjoittanut vain sykleissä ja pitänyt todella pitkiäkin taukoja. Sadan tekstin julkaisemiseen meni seitsemän vuotta eli keskiarvollisesti olen julkaisut vain vajaan kuukauden välein.

Valitettavasti, jos jotain asiaa tekee vain silloin tällöin, ei kehity tai saa haluamiansa tuloksia.

Positiivinen muutos vaati toimintaa


Jos haluat jonkun asian muuttuvan parempaan suuntaa, se vaatii sinulta ensin päätöksen, ja sitten aktiivista toimintaa muutoksen aikaansaamiseksi.

Jos haluat asioiden muuttuvan, sinun on muutettava jotain. Et voi jatkaa samalla tavalla kuin tähän saakka ja odottaa asioiden muuttuvan itsestään - ainakaan parempaan suuntaan. Jos odotat tarpeeksi kauan tekemättä mitään, muutosta kyllä tapahtuu, mutta tuskin toivomaasi suuntaan.

Halusin muutosta parempaan, joten olen nyt asettanut itselleni tavoitteen julkaista viikoittain. Takanani on onnistumisten kuukausi, sillä tämä on jo viides viikko putkeen.

Viisi viikkoa on kuitenkin todella lyhyt aika. Kymmenkertaistamalla se saadaan kasaan vuosi. Sinne on vielä pitkä matka. Mutta keskityn nyt etenemään askel kerrallaan - viikko, aihe ja teksti kerrallaan - ja toivon eteneväni tasaisessa tahdissa kahden vuoden päähän.
Seuraavat 100 kahdessa vuodessa 


Seuraavat sata julkaisua aion saada kasaan vajaassa kahdessa vuodessa. Se on aikamoinen tahdin kiristys, mutta tiedän pystyväni siihen.

Toivon, että kun julkaisen tämän blogin 200. poustauksen, se tapahtuu viikolla 39 vuonna 2018 julkaistuani säännöllisesti viikoittain uuden tekstin. Siihen väliin mahtuu 99 viikkoa ja aihetta. Yhtä paljon kuin mitä olen tähän mennessä kirjoittanut.

Toisaalta tuntuu, etten ole kuin vasta raapaissut hieman pintaa hyvinvointiaiheissa. Uskon vakaasti, että puhuttavaa ja pohdittavaa riittää vielä vähintään seuraavalle sadalle tekstille.Tämä blogiteksti syntyi rakkaudella ilman sponsorointia tai affiliaattilinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti