6. joulukuuta 2016

Valitse seurasi tarkoin

Suojele unelmiasi ja tavoitteitasi kuin ne olisivat lapsiasi. Ruoki niitä, tarjoa niille rakastava koti ja suojele niitä kaikelta pahalta.

Kun saat idean, kenelle kerrot siitä ensimmäisenä?
Puolisolle?
Parhaalle kaverille?
Äidille?
Päiväkirjalle?
Vai kerrotko kenellekään?

Älä anna kenenkään lannistaa itseäsi alkumetreillä


Valitse tarkkaan kenelle kerrot tavoitteesi, etenkin alkuvaiheessa ennen kuin olet päässyt kunnolla liikkeelle. Voi olla, että ihan alkuun sitä ei kannata kertoa kenellekään.


Kerro tavoitteesta itsellesi. Kirjaa se muistiin niin hyvin kuin voit idean saamisesta vapautuvalla energialla. Kirjoita muistiin myös miksi tavoitteen toteuttaminen on tärkeää sinulle.

Laita homma ensin hyvään vauhtiin, jotta vastarannan kiisket eivät voi sinua enää pysäyttää. Pyörät ovat jo pyörimässä. Jos joku rakentaa barrikadeja tiellesi, menet ryminällä läpi. Mutta varo silti piikkejä. Ne voivat tulla yllättävältä taholta, silloin kun niitä vähiten odotat.

Kenelle kertoa tavoitteesta?


Kerro tavoitteestasi vain sellaisille ihmisille, jotka kannustavat sinua. Tai sellaisille, joita haluat rekrytä mukaan juttuusi. Mutta niin kauan kuin olet itsekin hataralla maaperällä, kerro vain sellaisille, joiden tukeen ja kannustukseen voit luottaa.

Välttämättä ne kannustavimmat ihmiset eivät löydy perheestäsi tai suvustasi, koska heidän tehtävänsä on pitää sinut turvassa ja suojassa pettymyksiltä. Vanhempasi eivät esimerkiksi halua, että otat riskejä. He haluavat, että olet onnellinen, hyvinvoiva ja toimeentuleva. Jos tavoitteesi kuulostaa riskaabelilta, he eivät välttämättä voi olla tukenasi ja kannustamassa, sillä se veisi sinut poispäin heidän sinulle haaveilemastaan turvallisesta lintukodosta.

Voi siis olla, että tuki jää saamatta siltä taholta, jolta sitä eniten odotat. Heillä voi olla omat syynsä olla tukematta sinua tavoitteessasi. Tai sitten heidän tukensa voi olla sellaista, jota et kaipaa tai joka ei auta sinua eteenpäin.


Sillä on valtava merkitys kenelle kerrot tavoitteesi ja suuret unelmasi, joten valitse tarkkaan. Älä anna kenenkään tappaa sinun unelmiasi, vaan suojele niitä kuin lapsiasi.

Tavoitteista voit lukea lisää blogista. Lisäksi suosittelen Ihmisten siivousta.Tämä blogiteksti syntyi rakkaudella ilman sponsorointia tai affiliaattilinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti